Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

<MC.BIRDCRAFT.PL> -=| 4FUN |=- [SURVIVAL+GILDIE] W 5 MINUT=100LVL!] [MEGA WIELKIE DROPY!] [OSTRE KLEPY!] [1 GILDIA = VIP!] [START PIĄTEK 18.00!]

MrSmigol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

==>MC.BIRDCRAFT.PL<==

1385304843-U691595.png1385304877-U691595.png

Szukałeś dobrego serwera 4Fun?

Chcesz zagrać na serwerze na którym jest duży DROP?

Nie lubisz trudno i żmudnie zbierać lvl i surowce?

Wolisz mieć wszystko szybko i uczestniczyć w dobrze przygotowanym EQ i w ostrych klepach gildijnych?

W takim razie MC.BIRDCRAFT.PL jest dla CIEBIE!

==>Informacje<==

Typ Serwera: 4fun

IP: mc.birdcraft.pl ---Start piątek 18.00

Sloty: 1000

Wersja: 1.6.4

Premium: Nie

==>O Serwerze<==

Drop:

Kopiąc stone na naszym serwerze szybko zdobędziesz itemy i exp.W około 5 minut kopania zdobędziesz 100LVL oraz duża ilośc surowców.W ten sposób na naszym serwerze będą ciekawsze wojny gildijne, wysadzanie wrogiej bazy oraz klepy.

Spawn:

Na naszym serwerze spawn można używać co 1h lub za pomocą specjalnego przedmiotu,który umożliwi teleportacje na spawn.

Gildie:

Gildie zakładają cuboid 50x50.Koszt założenia takiej gildi to:

- 64 Diamenty

-64 żelaza

-64 tnt

-64 Emeraldów

-64 Złota

------

TO NIE JEST DUŻO!

Ranking:

Na serwerze będzie dostępny 5 najlepszych osób w PVP,

TeamSpeak:

Z myslą o Was i o możliwych pytaniach i problemach dotyczących serwera stworzyliśmy team speak na,którym w każdej chwili możecie wejść pogadać ze znajomymi lub poprosić o pomoc administrację

Strona WWW:

Swoje problemy i zażalanie również będziecie mogli składać na naszym forum serwerowym. Oraz będziecie mogli tam się dowiedzieć najświeższych wiadomości dotyczących serwera.

Administracja

Administracja wiele świadczy o serwerze, my o tym dobrze wiemy , dlatego do naszej administracji trafiają jedynie osoby zaufane po dłuższej znajomości.

Screeny

Zostana dodane jutro !

Opublikowano

Zapraszamy do wypowiedzi! :D

Dzieciaku jesteś zabawny, że masz czelność wstawiać tą samą reklame z innymi kolorami i server na naszej byłej maszynie z naszymi plikami. To już jest przesada, do tego użyjemy teraz ostrych metod. A za zniszczenia, problemy nie odpowiadamy.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...